• Fri Frakt
  • Öppet köp i 14 dagar
  • 2-3 dagar leveranstid
  • Över 4 000 nöjda kunder

Plånboken är en naturlig del av din stil!

plånböcker i skinnEn plånbok är en perfekt accessoar, praktisk och snygg som ger möjlighet att förstärka ens egen personliga stil. En skinnplånbok i äkta skinn ger en känsla av lyx och elegans som passar i alla situationer. Men en plånbok behöver vara så mycket mer än bara snygg, den behöver även vara funktionell. Därför hittar du en mängd olika plånböcker i läder hos skinnplanbok.se. Tunna korthållare och kortplånböcker med en bredd på enbart 3mm till korthållare med plats för så många som 16 kundkort. Små läder plånböcker med och utan myntfack. Klassiska dollar plånböcker i flera olika tappningar och självklart stora plånböcker för dig som behöver en extra rymlig läderplånbok. Sortimentet är fyllt med herr plånböcker men du hittar även utvalda damplånböcker i klassiska och trendiga stilar. Butiken fylls regelbundet på med nya modeller, alla självklart i äkta skinn / läder.

Varför en plånbok i skinn?

En plånbok i äkta skinn är tidlös och är ett tåligt material som bara blir bättre med tiden, därför kan det bara inte bli fel med en plånbok i äkta skinn. Det äkta skinnet karakteriseras av sin unika textur vilket gör varje plånbok unik.

Valet av plånbok kan vara svårt, den ska gärna vara så liten som möjligt utan att vara för liten för att få plats med allt det värdefulla man vill ha med sig. Den behöver även ha rätt dimensioner så att den får plats där man brukar ha den, backfickan, kavajfickan, den större handväskan eller kuverttväskan, därför hittar du ett brett sortiment av modeller hos oss för att du ska kunna hitta den perfekta plånboken för just dig. Ett tips är att ha olika plånböcker för olika tillfällen, den lite mindre när betalkortet, körkortet och bensinkortet / kollektivtrafikkortet räcker och en större för shoppingrundan och utlandssemestern.